Sari direct la conținut

Dragnea: Cel putin doi membri ai Guvernului Tudose mi-au spus ca li s-a transmis ca ar fi mai buni sa devina lideri PSD/ Le cer sa isi asume public sau voi spune eu

HotNews.ro

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi ca inca din martie a inceput sa li se spuna unor colegi de partid ca el va fi arestat si ca unii dintre ei ar fi buni pentru a prelua conducerea si ca cel putin doi membri ai actualului Cabinet i-au relatat ca li s-a transmis explicit ca ar fi buni sa fie in fruntea PSD. El le-a solicitat celor doi sa faca ei public acest lucru, avertizand ca in caz contrar va furniza el aceste informatii.

Dragnea a sustinut la Romania TV ca dupa alegeri atat presedintele Klaus Iohannis, cat si cei care au pierdut alegerile „au incercat si incearca si acum sa faca orice pentru ca aceasta guvernare sa nu functioneze” si sa destabilizeze PSD.

„Din martie, cred, a inceput sa li se spuna unor colegi „vedeti ca pe Dragnea il vom aresta, o sa-l bagam la puscarie, va disparea, trebuie sa va pregatiti, tu esti bun”, a sustinut liderul social-democrat.

El a afirmat ca probabil acest lucru i s-a spus si fostului premier Sorin Grindeanu, dar ca nu are informatii ca i s-ar fi transmis si lui Mihai Tudose.

Dragnea a afirmat, insa, ca cel putin doi membri ai Guvernului Tudose i-au spus „explicit” ca li s-a comunicat asa ceva.

„Cel putin doi membri din guvern mi-au spus explicit si ii consider pe ambii barbati, sa isi asume, sa spuna public. (…) Eu ii astept dupa Anul Nou. Daca ei nu o sa spuna, o sa spun eu cu subiect si predicat”, a avertizat Liviu Dragnea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro