Sari direct la conținut

UPDATE Dragnea și Tăriceanu au discutat la Parlament despre datoriile din sistemului energetic 

HotNews.ro
Dragnea si Tariceanu, Foto: Agerpres
Dragnea si Tariceanu, Foto: Agerpres

Liderii Coaliției au discutat joi trei ore în biroul lui Liviu Dragnea despre probemele din sistemul energetic. Surse politice au declarat pentru Hotnews.ro că la ședința liderilor Coaliției s-a analizat situația critică și datoriile complexelor energetice Hunedoara și Oltenia.

Datoriile complexelor energetice Oltenia și Hunedoara și Companiei Naționale a Uraniului au fost principalul subiect de discuție în ședința coaliției PSD-ALDE, susțin sursele citate. La discuții au participat ministrul Energiei, Anton Anton, directorii instituţiilor vizate dar și Darius Vâlcov și secretarul general ALDE Daniel Chițoiu. Aceleași surse susțin că nu s-a stabilit nimic în legătură cu legea offshore.

Călin Popescu Tăriceanu împreună cu Daniel Chițoiu și ministrul energiei, Anton Anton s-au întâlnit cu Liviu Dragnea și Darius Vâlcov în biroul președintelui Camerei Deputațiilor.

Surse politice declaraseră pentru HotNews că o ședință a Coaliției a fost convocată la ora 15.00, iar pe agendă ar figura legea offshore, care se află în Parlament, în faza de reexaminare.

Reamintim că PSD a anunțat prin vocea lui Liviu Dragnea că se vor opera noi modificări la legea offshore care fost trimisă înapoi în Parlament la reexaminare de către președintele Klaus Iohannis. Totodată, Liviu Dragnea s-a întâlnit miercuri cu șeful Exxon la biroul său din Parlament.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro