Sari direct la conținut

Mailat: ”Nu am ucis-o, doar am jefuit-o”

HotNews.ro

“Imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu Giovanna Reggiani, dar eu nu am facut decat sa ii smulg geanta”, a declarat Nicolae Romulus Mailat avocatului sau italian, relateaza agentia ANSA.

Declaratia lui Mailat a fost facuta in timpul unei vizite pe care avocatul Piero Piccinini i-a facut-o in inchisoarea Regina Coeli, unde romanul este tinut la izolare din cauza amenintarilor cu moartea primite din partea altor detinuti.

Nicolae Romulus Mailat a fost arestat pentru omucidere voluntara si jaf, dupa ce o femeie din tabara de nomazi unde locuia l-a reclamat ca fiind cel care a agresat-o pe Giovanna Reggiani. Politia italiana urmeaza sa stabileasca data interogatoriului pentru femeia care a ajutat la prinderea lui Mailat.

Mailat i-a repetat aparatorului sau declaratiile anterioare, conform carora nu a agresat victima, ci doar i-a furat poseta, precizeaza ANSA.

Intre timp, familia si rudele apropiate ale acuzatului s-au intors in tara, de teama ca ar putea fi victime ale agresiunilor din partea extremistilor italieni, relateaza Realitatea Tv. Ei au declarat ca se vor intoarce in Italia dupa trecerea scandalului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro