Sari direct la conținut

The Mood, vaduvaBOB si Guillotines vor canta la UnderLondon Fest

HotNews.ro

Pe 9 si 10 noiembrie, in Club Fabrica, in cadrul UnderLondon Fest, alaturi de reprezentantele undergroundului londonez (The Dead Sexy Inc., Deluka si Battant), vor urca pe scena si trei dintre trupele exponente ale noului val de muzica indie autohtona: The Mood, Guillotines si vaduvaBOB, potrivit unui comunicat transmis de organizatori.

Guillotines (foto:emagic.ro)

vaduvaBOB s-a format in 2005 si ii are ca membri pe Peter (voce chitara), Costin (bass) si John (tobe). Debutul a avut loc in cadrul Timisoara Underground Festival, iar apoi au urmat o serie de concerte in Bucuresti.

Un moment de referinta in cariera celor trei a fost participarea de anul acesta la B’estival, pe scena “Future Heroes”, eveniment care i-a scos din circuitul inchis al cluburilor bucurestene, aducandu-i mai aproape de publicul larg.

The Mood (foto:emagic.ro)

Trupa The Mood, alcatuita din Mircea, Marius, Bogda si Virgil, s-a lansat in aprilie 2006. Primul concert al trupei a avut loc in luna noiembrie a aceluiasi an, iar apoi au urmat un numarconsiderabil de show-uri alaturi de nume importante din muzica romaneasca (Kumm, OCS, Luna Amara, E.M.I.L.).

vaduvaBOB (foto:emagic.ro)

O alta trupa tanara este Guillotines, formata in 2006, care ii care drept componenti pe Vlad (tobe si voce), Ovidiu (chitara si voce) si Dan (chitara). Guillotines a avut parte de o ascensiune rapida in ierarhia trupelor autohtone din “noul val”.

Evenimentul este oferit de ClickNet si organizat de Emag!c Entertainment. Biletele au fost puse in vanzare in reteaua magazinelor Diverta si online pe site-ul www.myticket.ro.

Abonamentele pentru ambele zile costa 40 lei, iar biletele pentru fiecare zi a festivalului 25 lei. La intrare, in seara evenimentului, se vor putea achizitiona doar bilete de o zi, la pretul de 30 de lei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro