Sari direct la conținut

Brad Pitt: „Copiilor mei le este frica de paparazzi”

HotNews.ro

Brad Pitt a dezvaluit faptul ca el si Angelina Jolie au hotarat sa nu ii mai scoata in oras pe cei patru copii ai lor din cauza ca micutii se tem de paparazzi. Actorul a declarat ca nu doreste ca Maddox, in varsta de 6 ani, Pax (3 ani), Zahara (2 ani) si Shiloh (16 luni) sa aiba de suferit din cauza atentiei excesive si inutile a presei.

Pitt a spus: “Cei mici sunt ingroziti din cauza faptului ca de cate ori plecam undeva se aduna in jurul nostru o multime de oameni, care au camerele indreptate spre noi. Fetita mea, Zahara, ii uraste. Nu suporta sa vada camere de luat vederi.”.

Actorul, in varsta de 43 de ani, a mai precizat faptul ca micutii sai au fost speriati de fotografi.

”Lucrurile au scapat de sub control si au intrecut orice limita a decentei. Trebuie sa realizeze ca sunt doar niste copiii, care nu au nicio vina, si ca nu trebuie sa ii sperie cu aparatele de fotografiat. Fotografii vin chiar in fata micutilor cu camerele si ii striga pe nume.”, a spus Pitt, potrivit digitalspy.co.uk.

Actorul de la Hollywood, Brad Pitt a declarat ca nu va accepta niciodata ca intreaga nebunie ce exista in jurul imaginei sale sa ii afecteze viata particulara.

Pitt a declarat: “Ma refer la faptul ca nu exista nicio regula scrisa in acest sens. Eu si Angie discutam foarte mult despre acest lucru…nu mai exista niciun control. Noi am semnat contracte pentru a juca in filme, si nu pentru a fi urmariti la fiecare pas.”, informeaza femalefirst.co.uk.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro