Sari direct la conținut

Parteneriat Nokia-Ferrari – telefon de lux de 18.000 euro

HotNews.ro

Vertu, divizia de produse de lux a producatorului finlandez de telefonie mobile Nokia, a inceput sa comercializeze un telefon de lux proiectat in colaborare cu Ferrari, la pretul de circa 18.000 de euro (25.400 dolari), anunta Reuters.

Terminalul mobil se numeste Vertu Ascent Ferrari 60, este in editie limitata de doar 60 de exemplare si a fost realizat cu ocazia celei de-a 60-a aniversari a producatorului de automobile Ferrari. Dispozitivul este vandut prin intermediul magazinelor Vertu din Londra, Paris, Hong Kong si Singapore.

Segmentul de produse de lux beneficiaza de pe urma cresterii economice din tari precum China, India si Rusia, dar si de climatul unor tari din Orientul Mijlociu. Nokia dar si alti producatori de telefonie mobila au inceput sa conclucreze tot mai mult cu designerii.

La inceputul acestei saptamani, designerul italian Georgio Armani si Samsung Electronics au incheiat un acord pentru proiectarea unui televizor si a unui telefon. De asemenea, designerii de la Dolce & Gabbana au incheiat un parteneriat cu Motorola pentru o versiune aurie a terminalului RAZR, iar Prada a dezvoltat un telefon impreuna cu producatorul sud-coreean LG Electronics.

Mai multe informatii despre acest terminal

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro