Sari direct la conținut

Vodafone a lansat o solutie de e-mail mobil pentru companii

HotNews.ro

Vodafone Romania a anuntat luni lansarea unei noi solutii de e-mail mobil, Windows Mobile E-mail, care ofera utilizatorilor acces mobil si rapid la contul de e-mail al companiei, Internet, calendar, lista de contacte, agenda electronica, telefon, SMS, MMS si alte aplicatii de date, prin intermediul unui singur dispozitiv integrat, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Solutia este compatibila cu telefoane mobile cu sistem de operare Windows si este disponibila clientilor Vodafone pe doua modele de telefoane mobile, respectiv Samsung BlackJack i600 si Vodafone 1210.

Destinata in principal companiilor, solutia Windows Mobile E-mail utilizeaza un server Microsoft Exchange, versiuni 2003 si mai noi, fiind usor de implementat, fara a necesita investitii suplimentare in infrastructura.

Pentru activarea acestei solutii Vodafone ofera trei pachete adaptate nevoilor specifice de trafic: Vodafone MPE, cu 20 MB trafic inclus, la tariful de18 dolari / luna; Vodafone MPE National, cu 50 MB trafic inclus, la tariful de 24 dolari / luna si Vodafone MPE Roaming, cu 50 MB trafic national inclus si 3 MB trafic in roaming, la tariful de 49 dolari / luna. Traficul suplimentar se tarifeaza cu 0,30 dolari / MB.

Clientii Vodafone care isi activeaza solutia Windows Mobile E-mail pana la 25 septembrie 2007, beneficiaza de abonament gratuit timp de o luna pentru oricare dintre cele trei pachete disponibile.

In privinta terminalelor pe care este disponibila noua solutie de e-mail mobil, Vodafone a anuntat ca Samsung BlackJack i600 este disponibil clientilor la pretul de 299 dolari, cu abonament pe durata de 2 ani si la 339 dolari, cu abonament pe durata de 1 an.

Vodafone 1210 poate fi achizitionat la pretul de 149 dolari, cu abonament pe durata de 2 ani si la 189 dolari, cu abonament pe durata de 1 an. Preturile nu includ TVA.

Samsung BlackJack i600 este un terminal dual-band UMTS / HSDPA, dispune de camera foto si video de 1,3 megapixeli, tastatura QWERTY si permite vizualizarea documentelor atasate din e-mail cum ar fi prezentarile PowerPoint, fisierele Microsoft Excel, Microsoft Word sau Adobe Acrobat.

Cu un design modern si dimensiuni reduse, Vodafone 1210 este un terminal tri-band GSM (900 / 1800 / 1900), cu ecran color, memorie de 128 MB, care poate fi extinsa cu ajutorul unui micro-card de memorie.

Windows Mobile E-mail este disponibila incepand de astazi, prin reprezentantii de vanzari ai Vodafone Romania, iar operatorul de telefonie mobila a anuntat ca va oferi clientilor suport pentru activarea solutiei Windows Mobile E-mail si pentru configurarea terminalelor mobile.

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra peste 7,95 milioane de clienti, la sfarsitul lunii martie a acestui an. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. oferind servicii catre 206,4 milioane de clienti din intreaga lume.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro