Sari direct la conținut

Piraeus Bank a lansat un nou produs de creditare pentru IMM-uri

HotNews.ro

Piraeus Bank Romania a anuntat, luni, introducerea pe piata creditelor, incepand din aceasta luna, a unui nou produs de creditare destinat intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri), respectiv Piraeus Business Express. Noul produs are o perioada de creditare de 12 luni, valoarea maxima a sumei acordate fiind de 80 de mii de lei.

Piraeus Business Express se adreseaza IMM-urilor, cu o cifra de afaceri anuala cuprinsa intre 30 de mii si cinci milioane euro, precum si intreprinzatorilor autorizati si liber profesionisti.

Potrivit oficialilor bancii, suma contractata poate fi folosita intr-o transa sau mai multe iar valoarea totala a creditului poate fi rambursata in una sau mai multe rate. Creditul poate fi solicitat si folosit pentru destinatii multiple, beneficiind de aprobare acordata in decurs de o zi si formalitati simplificate.

Piraeus Bank Romania a aparut pe piata bancara locala in anul 2000, prin preluarea de catre Piraeus Bank Group din Grecia a 99.98% din actiunile Bancii de Credit Pater.

In luna aprilie a acestui an, Piraeus Bank a fost evaluata pozitiv de Moody’s Investor Service, care a crescut cu trei puncte, de la Baa1 la A1, rating-ul bancii pentru depozitele pe termen lung in moneda straina.

Moody’s a imbunatatit de asemenea calificativul pentru putere financiara a Piraeus Bank, de la -C la C, fiind reevaluat si rating-ul depozitelor pe termen scurt in moneda straina, care a crescut de la Prime -2 la Prime -1.

Piraeus Bank Group este o prezenta internationala in ascensiune, concentrata in principal pe zona Europei de Sud-Est, dar si pe centrele financiare din Londra si New York. Activele grupului au atins 34,486 milioane de euro, in 2007, grupul avand in prezent 545 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York si Londra.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro