Sari direct la conținut

Mircea Lucescu si Sahtior Donetk au coborit in mina

HotNews.ro

Inaintea ultimelor 4 meciuri din campionatul Ucrainei, Mircea Lucescu a gasit timp pentru a-si invita echipa la o excursie neobisnuita, mai complicata si decit drumul spre Liga Campionilor – fotbalistii de la Sahtior Donetk au coborit intr-o mina si au facut descoperit viata in subteran, de unde vine numele echipei pe care o slujesc (shakhtar = miner).

Fotbalistii au coborit pina la 418 metri si au fost dotati cu echipament special. Niciunul dintre ei nu mai traise o asemenea experienta, nici macar atacantul Vorobei care provine dintr-o familie in care tatal este miner.

„Este si un cadou din partea mea”, a spus antrenorul, amintind ca in urma cu 3 ani (la 16 mai) a semnat cu Rinat Ahmetov.

„Mai am doi ani de contract si vreau sa ii duc pina la capat”, a declarat antrenorul roman, intr-un moment in care s-au intetit ofertele baskanului de la Besiktas Istanbul.

„Nicaieri nu este usor sa stai 5-6 ani intr-un loc. Fotbalul s-a schimbat, exista o presune foarte mare. Am cistigat titlul in Ucraina, doi ani la rind, insa mai avem idealuri de atins – Liga Campionilor. Avem pentru ce sa muncim” – Mircea Lucescu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro