Sari direct la conținut

60 de kilograme de heroina, ascunse intr-o masina din curtea Guvernului

HotNews.ro

Peste 60 de kilograme de heroina au stat ascunse timp de patru ani intr-o masina parcata in curtea Guvernului. Drogurile erau ascunse in bancheta din spate a autoturismului de lux, repartizat Secretariatului General al Guvernului.

Acest caz a ajuns deja in atentia procurorilor DIICOT. Secretarul de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului, Attila Cseke, spune ca in perioada in care s-a aflat la institutia sa, masina nu a circulat, nefiind inmatriculata.

„Autoturismul Porsche 911 Turbo Coupe a fost repartizat SGG in anul 2005, dupa un litgiu castigat de statul roman cu firma de leasing detinatoare a masinii. De atunci, masina nu a fost inmatriculata, nu a circulat pentru ca avea o defectiune la cutia de viteze si a stat in garajul RA-APPS. Autoturismul nu a intrat niciodata in curtea Guvernului”, a precizat secretarul de stat al SGG.

Drogurile au fost descoperite de politistii de la crima organizata luna aceasta, cand autoturismul le-a fost repartizat lor.

Masina a apartinut unor turci, prinsi la vama Nadlac, in 2002, cu alte 60 de kilograme de heroina. Traficantii nici macar nu s-au chinuit sa ascunda captura, ci au lasat-o aruncata pe bancheta din spate a masinii.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro