Sari direct la conținut

La Romexpo, incepe expozitia internationala de constructii

HotNews.ro

La complexul expozitional Romexpo din Bucuresti incep, marti, expozitia internationala de materiale si sisteme pentru constructii Construct Expo si cea pentru echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, Romtherm.

Ambele evenimente isi vor astepta vizitatorii pana in 21 aprilie.

La Construct Expo participa 500 de firme specializate din 19 de tari: Austria, Belgia, Bulgaria, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Macedonia, Olanda, Polonia, Republica Ceha, Romania, Rusia, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia si Ungaria, firmele straine reprezentand circa 30% dintre participanti.

Expozitia ocupa o suprafata totala de peste 27.000 mp.

Tematica expozitiei este extrem de diversificata si cuprinde: produse si sisteme pentru constructii, amenajari interioare edilitare, echipare de santier, instalatii electrice, antreprenoriat si executie, proiectare, consultanta, design.

Exista si un ghidul care va permite sa va organizati cat mai eficient vizita la expozitie. Acesta poate fi gasit pe site-urile www.constructexpo-antreprenor.ro si http://expo.bicau.ro.

In paralel, se va desfasura si Salonul EXPO INVEST IMOBILIAR – Salon financiar si de investitii imobiliare.

La Romtherm participa peste 300 de firme din 18 tari respectiv: Austria, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Israel, Italia, Olanda, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia si Ungaria.

Acestia prezinta echipamente si tehnologii pentru incalzire, ventilatie, echipamente si tehnologii pentru racire, aer conditionat, exploatarea surselor energetice neconventionale, sisteme de masurare si control, automatizari, sisteme de conducte si izolatii termice.

Programul de vizitare al expozitiilor este zilnic intre orele 10,00 si 18,00. Biletul de intrare valabil o zi costa 9 lei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro