Sari direct la conținut

Florin Marin a fost demis de la conducerea Ceahlaului

HotNews.ro

Antrenorul Florin Marin a fost demis de la conducerea formatiei de prima liga Ceahlaul Piatra Neamt. Moldovenii au remizat vineri seara pe teren propriu cu Farul Constanta si se afla pe un loc retrogradabil, la 3 puncte de prima echipa aflata deasupra liniei.

„Aveam nevoie de un soc pentru jucatori, in dorinta de a ne salva de la retrogradare. Niciun anternor de pana acum nu a dat rezultatele scontate, dar speram sa indeplinim obiectivul pe ultima suta de metri”, a spus presedintele de onoare al clubului, Gheorghe Stefan.

„Evolutia echipei a fost neconvingatoare in cele patru etape scurse pana acum. Chiar daca echipa nu a pierdut decat un singur meci, membrii CA nu sunt multumiti de modul in care se exprima pe teren jucatorii Ceahlaului”, a declarat si Viorel Mestecaneanu, presedintele CA al Ceahlaului.

Pentru preluarea conducerii echipei, principalul nume vehiculat este cel al lui Ioan Andone, fostul antrenor al lui Dinamo si al gruparii cipriote Omonia Nicosia. Pe lista se mai afla si Mihai Stoichita, de asemenea liber de contract.

Florin Marin a preluat conducerea tehnica a formatiei Ceahlaul Piatra Neamt in noiembrie 2006, si a inregistrat in aceasta perioada o singura victorie (4-3 cu Otelul), doua egaluri si sase infrangeri. El este al patrulea antrenor schimbat la conducerea tehnica a echipei Ceahlaul, dupa Mihai Stoica, Ion Moldovan si Vasile Silaghi.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro