Sari direct la conținut

Cei mai bogati adolescenti de la Hollywood

HotNews.ro

Gemenele din serialul „Casa plina” si interpretul lui Harry Potter sunt doar trei dintre cei mai tineri milionari de la Hollywood. Nici nu au ajuns bine la majorat, ca averile lor depasesc 50 de milioane de dolari. Ei sunt urmati la mica distanta de Abigail Breslin. La numai 10 ani, tanara a catigat 1 milion si jumatate de dolari.

In topul celor mai talentati si bine platiti tineri din istoria Hollywoodului, realizat de revista americana Forbes, se afla gemenele Mary-Kate si Ashley Olsen (foto). La numai 20 de ani, ele au adunat o avere de 40 de milioane de dolari. Gemenele s-au lansat in lumea spectacolului inca de cand aveau mai putin de un an, in serialul “Casa plina”.

Acum, tinerele au o casa de productie TV, Dualstar Entertainment Group, care le-a asigurat intrarea in cartea recordurilor pentru cele mai tinere producatoare din lume. Mary-Kate si Ashley Olsen au si o linie proprie de productie de haine si accesorii, compania fiind estimata la 1 miliard de dolari.

Fetele sunt urmate in top de actorul Daniel Radcliffe. Tanarul are 17 ani si a castigat 13 milioane de dolari, pentru rolul din Harry Potter si Ordinul Phoenix. In aceasta primavara, si-a aruncat mantaua de vrajitor si a aparut pe scena in piesa de teatru „Equus”.

A treia in clasament este actrita Lindsay Lohan, de 20 de ani, cu 6 milioane de dolari castigati in 2006.

La 13 ani, Dakota Fanning se afla pe locul 4, cu tot atatea milioane de dolari. Tanara joaca de la 6 ani. A fost colega de filmari cu Tom Cruise, in War of the Worlds, si cu Michelle Pfeiffer.

Pe locurile 5, 6 si 7 – actritele Amanda Bynes, Hayden Panettiere si Vanessa Anne Hudgens, cu cate 2,5 si respectiv 2 milioane de dolari.

Pe locul 8 se afla new-yorkeza Abigail Breslin, cea mai tanara din clasamentul american. La numai 10 ani a castigat 1,5 milioane dolari. Nascuta in familie de actori, aparea inca de la 3 ani in spoturi publicitare. In 2002, juca in «Signs», rolul fiicei lui Mel Gibson.

Cel mai important rol al sau este, fara indoiala, cel al lui Olive din comedia «Little miss Sunshine», cu patru nominalizari la Oscar.

Locurile 9 si 10 sunt ocupate de Tyler James Williams si Joanna „JoJo” Levesque, cu putin peste 1 milion de dolari.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro