Sari direct la conținut

Britney Spears s-a internat la dezintoxicare

HotNews.ro

Britney Spears s-a internat, noaptea trecuta, intr-o clinica de dezintoxicare, pentru a doua oara intr-o saptamana.

Purtatorul de cuvant al cantaretei, celebre pentru piesa „Oops I Did It Again”, a confirmat ca Britney s-a internat de bunavoie la dezintoxicare, scrie tabloidul britanic The Sun, in editia online de miercuri.

Centrul a anuntat ca Britney va incepe o terapie intensa de dezintoxicare. Ea ar putea sta internata acolo 30 de zile, potrivit sursei citate.

Saptamana trecuta, Britney a stat 24 de ore internata intr-o clinica din Antigua.

Mai multe persoane din anturajul cantaretei au declarat presei ca acesta lua cocaina, pastile de ecstasy si antidepresive.

„Cerem presei sa respecte intimitatea ei, a familiei si a prietenilor sai”, a adaugat purtatorul de cuvant citat de AFP.

Vineri seara, in fata paparazzilor care o urmareau, Britney Spears, in varsta de 25 de ani, s-a ras singura in cap intr-un salon de coafura din apropierea orasului Los Angeles, dupa ce proprietara salonului a refuzat sa o tunda asa.

Imaginile difuzate de un post de televiziune din Los Angeles o infatisau imediat dupa acest episode plangand in masina ei.

Ea a mers apoi la un alt salon unde si-a facut doua tatuaje.

„Starul Lolita” a cunoscut celebritatea in 1999 cu melodia „Baby one more time” si a vandut peste 70 de milioane de albume in lumea intreaga.

A tinut prima pagina a ziarelor de scandal in ultimele luni, dupa ce a depus cererea de divort de Kevin Federline, tatal celor doi copii ai ei si cand a fost surprinsa deseori la petrecerile si in cluburile din Los Angeles, in stare de ebrietate.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro