Sari direct la conținut

Mona Musca: ”Nu am facut politie politica!”

HotNews.ro

Deputatul Mona Musca a negat, miercuri, faptul ca ar fi facut politie politica. Ea a facut aceste declaratii in fata jurnalistilor, inainte de a intra in sediul CNSAS, unde s-a dus sa isi vada propriul dosar.

„Voi da publicitatii acele documente, daca ele exista. Nu mi se pare normal sa fiu improscata cu noroi!” – a precizat Mona Musca.

„Daca nu faci parte din nici o gasca politica, devii incomod pentru multa lume”, a mai spus Mona Musca. Ea a anuntat ca va organiza, joi, o conferinta de presa, in care va explica toate aceste lucruri.

Acuzatia potrivit careia Mona Musca ar avea dosar de colaborator al fostei Securitati (acesta fiind deja la CNSAS) au fost facute de deputatul PIN, Lavinia Sandru.

Declaratiile Laviniei Sandru, facute in timp ce se afla in Delta Dunarii, s-au bazat pe informatii pe care aceasta le-ar fi obtinut din surse aproapiate CNSAS.

Stirea a fost preluata de majoritatea ziarelor centrale, care sustin ca Mona Musca ar fi semnat note la Securitate despre colegii sai de facultate. Informatiile ar fi fost semnate cu numele de cod Eva, si se refereau la studentii straini care erau la studii la la Timisoara.

Presa centrala relateaza ca dosarul face parte din documentele primite recent de CNSAS de la SRI, odata cu dosarele pe numele lui Adrian Nastase, Marko Bela, Verestoy Atilla, Radu Berceanu.

Reprezentantii CNSAS au refuzat sa confirme sau sa infirme informatia potrivit careia printre dosarele primite la Colegiu este unul pe numele Monei Musca.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro