Sari direct la conținut

Rompetrol lanseaza un nou serviciu pentru persoane fizice

HotNews.ro

De la inceputul acestei luni Rompetrol a lansat un serviciu care permite persoanelor fizice sa plateasca alimentarea cu carburanti lunar, dupa inregistrarea tranzactiilor direct la pompa, printr-un card electronic. Un serviciu similar s-a dovedit un succes in cazul companiilor.

Noul produs este denumit Fill&Go Personal. Conform unui comunicat de presa al companiei, decontarea carburantului se face lunar, pentru alimentarile din luna precedenta. Termenul de achitare este de zece zile de la data emiterii facturii.

„Introducerea unui serviciu modern de plata a carburantului direct la pompa simplifica lucrurile, nu se mai pierde timp la casa si se elimina grija numerarului”, spune directorul general al Rompetrol Downstream, Paul Pop.

Noul serviciu reprezinta extinderea serviciului Fill&Go lansat anterior de Rompetrol pentru companii.

„Acest serviciu s-a dovedit un real succes si de aceea am decis sa-l extindem si in cazul persoanelor fizice”, a declarat pentru Hotnews.ro Roxana Sava, purtator de cuvint al companiei.

In prezent, circa 4000 de companii au beneficiat de serviciul Fill&Go, numarul de contracte pe acest segment crescind anul trecut cu 200%. Clientii cu flote de autovehicole asigurand 55% din vanzari

Rompetrol Downstream este compania care gestioneaza reteaua de benzinarii a grupului Rompetrol.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro