Sari direct la conținut

Faria Alam spune ca Eriksson este slab la „pat”

Gardianul

Secretara Federatiei Engleze de Fotbal (FA), Faria Alam, i-a spus unei prietene ca selectionerul Angliei, Sven Goran Eriksson, cu care a fost implicata intr-o relatie, a avut o prestatie dezamagitoare in pat!

Eriksson si Faria Alam s-au cunoscut vara trecuta, pe vremea cand aceasta avea o relatie cu presedintele FA, Mark Pallios, in varsta de 51 de ani. Pallios a pus capat idilei dupa ce si-a dat seama ca secretara sa personala a aflat despre legatura dintre el si Alam. „La inceput, Faria l-a folosit pe Eriksson pentru a-l face gelos pe Pallios. Pallios este barbatul pe care Faria il iubea.

Sven era doar un amarat de inlocuitor. Era dezamagitor ca iubit in comparatie cu Pallios. Nu a afirmat niciodata ca Sven este bun in pat, asa cum spunea despre Palios”, a precizat prietena Fariei Alam, Ambreen Shiekh. Aceasta a mai spus ca Faria se plangea de relatia de lunga durata pe care o avea Sven cu italianca Nancy Dell’Olio, in plus, nu era multumita cu statutul sau de amanta.

Relatia dintre Eriksson si Faria, care s-a incheiat de curand, a fost negata atat de tehnician, cat si de Federatia Engleza. Antrenorul risca, insa, sa fie demis din cauza legaturii pe care a avut-o cu Alam. Ce ti-e si cu femeile astea…

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro