Sari direct la conținut

VIDEO Un barbat din Galati a furat laptopul lui Dorinel Munteanu, antrenorul echipei de fotbal Otelul

HotNews.ro

Un barbat de 43 ani din Galati este cercetat de politisti dupa ce a furat laptopul antrenorului echipei de fotbal Otelul Galati, Dorinel Munteanu, chiar inaintea meciului cu Astra Ploiesti, de vineri seara, transmite Agerpres, care citeaza o declaratie a purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie(IPJ) Galati, comisar Cristina Tatulici.

Potrivit informatiilor, Dorinel Munteanu a reclamat vineri seara, la Sectia 2 Politie, ca i-a disparut laptopul din biroul pe care il avea in cladirea administrativa a clubului, dar a carui usa nu era asigurata.

Politistii au depistat autorul in persoana lui Nicolae Partenie, un barbat recidivist in varsta de 43 de ani. Acesta a recunoscut ca a intrat in biroul lui Munteanu vineri, in jurul orei 17.00, si, profitand de faptul ca usa nu era asigurata, i-a sustras laptopul in valoare de 4.000 lei.

Barbatul a spus ca apoi s-a intalnit cu un prieten, impreuna cu care a reusit sa vanda laptopul unei persoane necunocute cu suma de 500 lei.

Potrivit politistilor, cu partea sa de bani, Partenie s-a intors la stadion, unde si-a cumparat bilet pentru a urmari meciul de fotbal dintre Otelul Galati si Astra Ploiesti (scor 1-1).

Partenie a fost descoperit de politisti si retinut in urma imaginilor de pe camerele de supraveghere, care il inregistrasera si in timpul furtului.

Tatulici a spus ca barbatul a fost inchis de mai multe ori pentru furt, ultima oara fiind eliberat din inchisoare in august 2010. Partenie mai este cercetat intr-un dosar de furt in care este implicat tot clubul Otelul, dupa ce, la 20 iulie, a furat de la casieria clubului abonamente si telefonul mobil al casierului.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/b139bc2207bab0e048cb3da2595539c5/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro