Sari direct la conținut

Pitesti: Un barbat risca 2 ani de inchisoare pentru ca se plimba imbracat in politist dupa o petrecere de Halloween

HotNews.ro

Un barbat in varsta de 30 de ani, surprins in timp ce se plimba prin municipiul Pitesti imbracat intr-o uniforma de politist pe care o purtase la o petrecere de Halloween, este cercetat penal pentru infractiunea de port nelegal de decoratii sau semne distinctive, riscand pana la 2 ani de inchisoare, transmite Agerpres.

Falsul politist a atras atentia unor agenti de ordine aflati in patrulare prin zona centrala a municipiului Pitesti, care i-au cerut sa se legitimeze si apoi l-au condus la sediul Sectiei 1, pentru audieri, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges, comisarul Danut Dinu.

„In urma cercetarilor efectuate, s-a constatat ca uniforma de politie fusese achizitionata din Bucuresti. In seara zilei de 29 octombrie, persoana in cauza a participat la o petrecere organizata intr-un club din Pitesti cu ocazia Halloween, unde s-a deghizat in politist, dupa care a parasit acel local cu intentia de a merge in cartierul Razboieni”, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Arges.

Pe numele barbatului a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru purtarea, fara drept, de decoratii, uniforme sau de semne distinctive ale unui organ de stat si purtarea, fara drept, de uniforme, grade sau insigne militare, fapte pedepsite cu pana la doi ani de inchisoare. De asemenea, uniforma de politist a fost confiscata.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro