Sari direct la conținut

Sedinta Executivului in care trebuia sa fie decisa limitarea salariilor sefilor de agentii guvernamentale a fost suspendata

HotNews.ro

Sedinta de Guvern de marti a fost suspendata la cererea primului-ministru, anunta Antena 3. Guvernul trebuia sa decida, marti, limitarea salariilor sefilor agentiilor aflate in subordinea Executivului la nivelul maxim al salariului unui secretar de stat, care nu depaseste 7.000 de lei brut si impozabil.

Sedinta a fost, insa, suspendata din cauza faptului ca ministrul economiei, Varujan Vosganian, si cel al muncii, Mariana Campeanu, nu au prezentat notele referitoare la salarizarea sefilor de agentii din subordinea Guvernului si grilele de salarii ale angajatilor din aceste institutii.

Discutiile vor fi reluate dupa sedinta CSAT, programata sa inceapa marti, la ora 14:00.

Executivul ar fi trebuit sa decida marti ca salarizarea in agentiile guvernamentale sa fie facuta in functie de performante, pe baza unei grile.

In ceea ce priveste salariile sefilor de agentii si autoritati, acestea ar fi urmat sa fie stabilite la nivelul maxim al salariului unui secretar de stat.

Premierul Tariceanu a cerut sa-i fie prezentate marti si rezultatele analizei privind salariile, sporurile si primele incasate in agentiile aflate in subordinea Executivului. Guvernul are in subordine peste 240 de agentii, autoritati si diverse institutii.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro