Sari direct la conținut

Restrictii de circulatie in Pasajul Unirii, pe timpul noptii, pentru verificari la instalatii

HotNews.ro

Circulatia rutiera in Pasajul Unirii din Capitala va fi restrictionata in perioada 19-23 octombrie (de luni pana vineri), intre orele 23.30 si 5.00, pentru efectuarea unor teste la instalatiile de ventilatie si reglaje la sistemele de incendiu si gaze, anunta municipalitatea.

Potrivit unui comunicat transmis sambata de Primaria Capitalei si citat de Mediafax, traficul rutier in Pasajul Unirii se va desfasura in conditii normale in timpul zilei, pe ambele benzi de sens, iar in timpul noptii va fi restrictionata doar portiunea de banda pe care se efectueaza testele respective.

Primaria Capitalei precizeaza ca, potrivit contractului, aceste verificari se vor desfasura pe timpul noptii, intre orele 23.30 si 5.00, fara blocarea circulatiei.

Lucrarile de reabilitare a Pasajului Unirii au inceput in 30 iunie si au fost terminate in 13 septembrie, cu o luna si jumatate mai devreme fata de termenul stabilit initial pentru finalizarea proiectului. Pe perioada lucrarilor circulatia s-a desfasurat pe un singur sens in timpul zilei, iar noaptea traficul a fost inchis in pasaj.

Pasajul, lung de cateva sute metri, are, dupa reabilitare, un sistem de masurare a noxelor provenite de la autovehicule. Sistemul de ventilatie – care exista, insa era nefunctional – a fost inlocuit, iar iluminatul existent a fost reparat si completat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro