Sari direct la conținut

VIDEO Scurt-metrajul Umbra, marele castigator al Concursului VideArt 2013

HotNews.ro
Umbra, Foto: Captura Youtube.com
Umbra, Foto: Captura Youtube.com

Scurt-metrajul „Umbra” este marele castigator al Concursului VideArt 2013 de la Suceava pentru liceeni. Scurt-metrajul este regizat de Andrei Sorescu, Robert Bitany semneaza coloana sonora, iar Catalin Ivascu este actorul din rolul principal, anunta blogul Hai la teatru.

Ideea realizarii scurt-metrajului a pornit de la o idee, in urma cu doi ani, dintr-o joaca, in orele de romana. Doi elevi ai clasei a XI a E, sectia filologie, din Colegiul National Nicolae Grigorescu, din Campina. Doi elevi de 18 ani. Inventivi si cu multa responsabilitate. Aveau un prieten care deja avusese tangente cu scena, Catalin Ivascu, pasionat de teatru, participant la concursul intre licee la sectiunea teatru. Ocupantul locului 1 de 3 ori pentru roluri in „O noapte furtunoasa”, „O scrisoare pierduta” si „Opinia publica” si un loc 2 pentru rolul din „Titanic vals”. Pentru o perioada scurta de timp a fost si in pod (Teatrul Podul), insa nu a apucat sa joace intr-o piesa, ci doar in diferite scechiuri. A facut figuratie in reclame dar a fost si personajul principal intr-una dintre ele, facuta de Castel Film. El este actorul principal din acest scurt-metraj.

  • Ce s-a intamplat?

Ceea ce s-a intamplat este ca au reusit sa duca la capat scurt-metrajul Umbra, castigatorul Concursului VideArt 2013 de la Suceava pentru liceeni. Au castigat! Era cel de-al doilea an cand castigau!

  • Cine sunt protagonistii?

Andi (Andrei Sorescu) – regizor

Robert (Robert Bitany) – cel care semenaza coloana sonora si nu numai

Catalin Ivascu – actorul

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro