Sari direct la conținut

VIDEO A fost lansat calendarul pe 2017 cu presedintele rus: Putin cu o lumanare, Putin cu un copil, Putin cu un pisoi

HotNews.ro
VIDEO A fost lansat calendarul pe 2017 cu presedintele rus: Putin cu o lumanare, Putin cu un copil, Putin cu un pisoi

Un calendar pe 2017 cu 12 portrete ale lui Vladimir Putin a fost lansat sambata, in care cel mai puternic om din Rusia, un cunoscut fan al hocheiului, care nu se sfieste sa se afiseze in bustul gol, ca patriot sau iubitor de animale, apare intr-o serie de poze intr-un registru care merge de la ludic la serios, relateaza USA Today, citat de News.ro.

Ziarul american scrie ca nu a putut sa obtina o copie a calendarului, insa corespondentul BBC la Moscova Steve Rosenberg a postat un scurt videoclip in care il prezinta.

„Putin cu o lumanare, Putin cu un copil, cu un pisoi, Putin de el insusi, cu veterani de razboi si asa mai departe”, spune Rosenberg in acest clip.

„O, Putin cu un avion. Si un cocor. Foarte fin, foarte dragut”, exclama el. Rosenberg noteaza ca acest calendar se incheie cu un portret si o explicatie foto in care se gandeste deja la 2018.

„Rusia este o tara iubitoare de pace si autonoma. Noi nu avem nevoie de teritoriile altor popoare. Nu avem nevoie de resursele naturale ale altor popoare. Dar, daca suntem amenintati, suntem pregatiti sa recurgem la arme pentru a ne garanta securitatea”, spune Putin in explicatia foto, potrivit traducerii lui Rosenberg.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro