Sari direct la conținut

Bush, la final de mandat: Cand ma voi privi in oglinda, voi fi mandru de ceea ce vad

HotNews.ro

Presedintele SUA, George W. Bush, a declarat ca va parasi Casa Alba cu mandria muncii bine facute si cu speranta ca succesorul sau Barack Obama va mentine tehnicile antiteroriste controversate pe care le-a promovat, relateaza AFP.

La final de mandat, „sunt mandru de tot ceea ce a facut aceasta administratie”, a declarat Bush, pentru televiziunea Fox News.

„Stiu ca am dat tot ce am putut timp de opt ani, si nu mi-am vandut sufletul pentru a fi popular. Atunci cand voi intra in casa si ma voi privi in oglinda, voi fi mandru de ceea ce vad”, afirma un presedinte care nu se mai bucura, de mult timp, decat de increderea a 30% dintre americani.

Administratia Bush considera ca cea mai mare reusita a sa este impiedicarea repetarii unui atentat similar celui din 11 septembrie.

Presedintia sa a fost „definita” de aceste atentate, a reamintit Bush: „M-am servit de puterea conferita de Constitutie pentru a apara aceasta tara”.

George W. Bush ii va preda mandatul de presedinte al Statelor Unite ale Americii lui Barack Obama, in data de 20 ianuarie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro