Sari direct la conținut

VIDEO Republicanul John Boehner a plans in timpul discursului sustinut la aflarea rezultatelor alegerilor partiale din SUA   

HotNews.ro

Liderul republicanilor din Camera Reprezentantilor, John Boehner, nu si-a putut stapani emotiile in timpul discursului pe care l-a sustinut marti seara, dupa aflarea rezultatelor de la alegerile partiale, in urma carora republicanii au reusit sa castige majoritatea in Camera. Politicianul a izbucnit in plans dupa ce a rostit fraza: „Mi-am petrecut toata viata urmarind visul american”.

Potrivit Huffington Post, Boehner va deveni, cel mai probabil, presedinte al Camerei, inlocuind-o din ianuarie pe democrata Nancy Pelosi.

Cand Boehner a inceput sa planga si a fost nevoit sa se opreasca, sustinatorii au inceput sa il incurajeze strigand „USA, USA”.

„Am inceput prin a spala podele, servind mese, si stand in spatele tejghelei in taverna tatalui meu. M-am sustinut in scoala muncind fiecare job prost care exista si fiecare schimb de noapte pe care il gaseam. Si mi-am dat sufletul pentru a conduce o afecere mica. Si cand am vazut cat de nepriceputa a devenit administratia de la Washington in ceea ce priveste valorile de baza ale acestei mari natiuni, m-am inscris si am candidat,” a explicat printre lacrimi politicianul.

Nu este insa prima iesire de acest gen al lui Boehner, acesta fiind deja la a treia izbucnire.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro