Sari direct la conținut

Vladimir Putin isi scoate camasa pentru a-si ingriji o entorsa a umarului, dupa un antrenament la judo

HotNews.ro
Vladimir Putin, la doctor, Foto: Reuters
Vladimir Putin, la doctor, Foto: Reuters

Premierul rus Vladimir Putin, un obisnuit al aparitiilor in fata camerelor la bustul gol, si-a mai scos inca o data camasa in public. De data aceasta, el s-a prezentat la un medic de provincie, dupa ce a acuzat dureri la un umar, in urma unui antrenament de judo, relateaza AFP.

In cursul acestei consultatii, foarte mediatizata in regiunea Smolensk (nord-vest), omul forte al Rusiei, centura neagra la judo, i-a spus medicului: „Am facut o entorsa la umar. Va puteti uita?”.

„Bineinteles, o sa vedem imediat”, a raspuns doctorul.

Premierul Rusiei este un obisnuit al aparitiilor de acest gen.

La inceputul lui august, s-a imbracat intr-un combinezon si s-a scufundat in peninsula Taman, de unde a adus la suprafata doua amfore.

In trecut, Vladimir Putin a aparut, la bustul gol, calare pe un cal, traversand stepa, s-a scufundat cu un submarin pe fundul lacului Baikal si a participat la misiuni stiintifice legate de balene sau tigri.

Aceste aparitii au relansat speculatiile legate de intentiile electorale ale lui Vladimir Putin, in apropierea alegerilor prezidentiale din martie 2012.

Dupa doua mandate de presedinte (din 2000 pana in 2008), Vladimir Putin, care nu putea candida la un al treilea mandat consecutiv, l-a ales pe fostul sau subordonat Dmitri Medvedev pentru a-i succeda in fruntea statului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro