Sari direct la conținut

Miting al PSD la Jucu. Victor Ponta: Nu am venit sa critic Guvernul si Nokia

HotNews.ro
Victor Ponta la Jucu, Foto: Agerpres
Victor Ponta la Jucu, Foto: Agerpres

Aproximativ 200 de persoane au participat joi la un miting organizat de PSD in localitatea Jucu de Sus, in semn de sustinere a disponibilizatilor de la Nokia, transmite Agerpres. Prezent la demonstratie, presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca nu a venit sa critice nici Guvernul, nici Nokia, ci pentru a gasi solutii ca asemenea lucruri sa nu se mai intample. Nokia a confirmat oficial joia trecuta ca fabrica de la Jucu se inchide definitiv in 2011, lucru care va afecta 2.200 de oameni.

”N-am venit nici sa critic Guvernul actual – nu cred ca ne foloseste la ceva – nu sa-i critic pe cei de la Nokia, nici sa va tin un discurs politic, ca nu va ajuta. Am venit sa va intreb ce trebuie facut in viitor, pentru ca oamenii sa-si tina mai usor locurile de munca, cum sa facem in viitor sa gandim bine, sa primim pe toata lumea in Romania, dar sa ne gandim, in primul rand, la cei care raman aici in Romania. (…) Sa va ganditi dumneavoastra sa-mi spuneti ce solutii putem adopta pentru ca fiecare dintre dumneavoastra sa stie ca macar pentru o perioada de timp are un loc de munca mai bine platit si mai sigur”, a spus Ponta.

Agerpres noteaza ca la miting au participat lideri judeteni ai organizatiilor clujene ale PSD si PNL, precum si parlamentari ai celor doua partide.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro