Sari direct la conținut

VIDEO Victor Ponta, despre verdictul lui Adrian Nastase: Astept cu inima stransa, imi doresc sa fie alaturi de familie

HotNews.ro

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca isi doreste ca Adrian Nastase sa primeasca astazi un verdict de eliberare din penitenciar si sa ajunga cat mai repede acasa, alaturi de familie.

„Imi doresc ca astazi decizia sa fie favorabila, este cel mai bun lucru pentru familie si toti cei care suntem apropiati, sa fie acasam sa fie alatuir de familie, apoi sigur ca vorbim si despre politica. Astept cu inima stransa verdictul,” a declarat Ponta, raspunzand unei intrebari din partea jurnalistilor.

Adrian Nastase a fost adus, marti dimineata, de la Penitenciarul Jilava la Judecatoria Sectorului 4, unde se judeca cererea acestuia de eliberare dupa aproximativ sapte luni si jumatate de detentie din cei doi ani la cat a fost condamnat in dosarul „Trofeul calitatii”. Pledoariile in cazul eliberarii mai devreme din inchisoare a fostului prim-ministru Adrian Nastase s-au incheiat, judecatorul urmand a aprecia daca detinutul poate fi liberat conditionat sau mai ramane in detentie.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/0d1d69f6e419bbbe5a3604fccae99f94/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro