Sari direct la conținut

Teodor Melescanu le recomanda votantilor sai sa-l voteze pe Victor Ponta in turul doi/ Ponta: Melescanu va fi consilierul meu pe probleme de securitate nationala la Cotroceni

HotNews.ro

Teodor Melescanu isi anunta sustinerea pentru Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale si recomanda electoralului sau sa-l voteze pe candidatul PSD, potrivit unui comunicat de presa difuzat marti de fostul sef SIE.

„In urma evaluarilor contextului politic intern premergator turului doi al Alegerilor Prezidentiale 2014 si a unei serii de discutii pe care le-am purtat cu Premierul, doresc sa aduc la cunostinta opiniei publice faptul ca in turul al II lea al alegerilor il sustin pe candidatul Victor Ponta. Totodata recomand electoratului care mi-a acordat increderea in primul tur sa sustina candidatura domnului Victor Ponta”, a anuntat Melescanu in comunicat.

Potrivit acestuia, „un factor esential in cristalizarea acestei decizii a fost convingerea mea ferma ca impreuna cu domnul Victor Ponta vom putea pune in practica o politica menita sa asigure securitatea Romaniei in contextul actual si o dezvoltare economica durabila in folosul tuturor romanilor”.

Teodor Melescanu a obtinut 1,09% din voturi (104.131) in primul tur al prezidentialelor.

UPDATE Victor Ponta: Melescanu va fi consilierul meu pe probleme de securitate nationala la Cotroceni

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca, daca va ajunge presedinte, il va numi pe fostul sef al SIE Teodor Melescanu in functia de consilier pe probleme de securitate nationala.

„Am vorbit cu dl Melescanu si domnia sa va face parte din echipa mea prezidentiala, ca si consilier pe probleme de securitate nationala, adica in locul ocupat acum de dl Fota cred (Iulian Fota – n.r.)”, a declarat Ponta.

„Ma bazez pe experienta domniei sale si am nevoie de oameni cu experienta la Cotroceni”, a mai spus Ponta despre Melescanu, mentionand totodata ca „vor fi si alti consilieri pe care ii voi prezenta in perioada urmatoare”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro