Sari direct la conținut

Marian Vanghelie sustine ca Omar Hayssam a sponsorizat campania lui Traian Basescu din 2004

HotNews.ro

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, sustine ca Omar Hayssam ar fi sponsorizat campaniile electorale ale lui Traian Basescu din 2000, pentru Primaria Capitalei, si din 2004, pentru alegerile prezidentiale. „Daca maine apare ca Traian Basescu a luat sponsorizari de la Omar Hayssam? Sunt informatii publice. Eu sunt sigur ca in perioada urmatoare vor aparea informatii”, a afirmat liderul social-democrat sambata seara, la Realitatea Tv, potrivit NewsIn.

Primarul sectorului 5 al Capitalei nu a dorit insa sa precizeze care sunt sursele sale de informatii.

El declarase, recent, ca ar exista inregistrari compromitatoare la adresa lui Traian Basescu referitoare la o legatura a sefului statului cu controversatul om de afaceri, fost membru PSD.

Marian Vanghelie a mai sustinut ca trezorierul campaniei electorale a lui Traian Basescu din 2000 si 2004, Gheorghe Albu, s-ar fi intalnit in locuri publice cu Omar Hayssam, in restaurante. „Eu am aflat acum, poate altii au aflat mai demult”, a declarat primarul sectorului 5, adaugand ca informatiile i-au parvenit dupa ce seful statului a schimbat sefii serviciilor secrete.

Marian Vanghelie a fost acuzat, in utima perioada, in repetate randuri de Traian Basescu si lideri ai PDL ca ar fi avut acces la informatii ale DGIPI, serviciul secret al Ministerului de Interne, lucru pe care liderul PSD nu l-a dezmintit.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro