Sari direct la conținut

Klaus Johannis: Daca as candida la prezidentiale, nu as face mitinguri electorale din cauza gripei AH1N1

HotNews.ro

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, spune ca, in cazul in care ar fi candidat la alegerile prezidentiale, ar fi renuntat la organizarea mitingurilor electorale, in aceasta perioada, in care exista riscul raspandirii virusului AH1N1, potrivit Mediafax.

  • „Daca as fi candidat in cursa prezidentiala as refuza mitingurile electorale, dar nu sunt candidat asa ca nu ma pronunt. La mitingurile electorale sunt sute de oameni inghesuiti in autobuze si carati dintr-o parte in alta, stau ore in sir sa il astepte pe acel cineva si mi se pare un risc mare”, a afirmat Klaus Johannis.
  • In plus, Johannis s-a aratat ingrijorat de faptul ca cel putin doua cazuri de gripa noua sunt confirmate saptamanal, in Sibiu: „Nu cred ca este cazul sa ne panicam, dar nu pot spune ca sunt bucuros ca apar tot timpul cazuri noi. Si in cadrul Primariei Sibiu am luat masuri de prevenire a imbolnavirii si am pornit procedurile pentru achizitionarea de masti pentru personal. Se pare, insa, ca este destul de dificil sa mai gasesti masti de protectie in aceasta perioada”.

In judetul Sibiu, au fost confirmate, pana in prezent, 12 cazuri de infectare cu virusul AH1N1, majoritatea in orasul Sibiu.

Presedintele Traian Basescu va participa, duminica, la un miting electoral la Sibiu, care va avea loc in Piata Mare, la eveniment fiind asteptati peste zece mii de oameni.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro