Sari direct la conținut

Emil Boc: Afirmatia ca filmul cu Traian Basescu ar fi aparut pe filiera PDL – o manipulare grosolana

HotNews.ro

„O manipulare grosolana” – asa a catalogat liderul democrat-liberal Emil Boc afirmatiile redactorului-sef al cotidianului „Gardianul”, Alecu Racoviceanu, potrivit caruia caseta ce contine imaginile in care apare Traian Basescu la un miting electoral din 2004, unde ar fi lovit un copil, ar fi aparut pe filiera PD-L, anunta Mediafax.

  • „Partidul Democrat Liberal respinge categoric afirmatia redactorului sef al «Gardianul», Alecu Racoviceanu, care a spus duminica seara, in cadrul unei emisiuni Antena 3, ca provenienta casetei trucate a venit pe filiera democrat-liberala”, spune Emil Boc.
  • Presedintele PDL a mentionat ca el considera ca „aceasta este o manipulare grosolana, menita sa acopere incompetenta jurnalistica de care a dat dovada «Gardianul», care a lansat un material video fara niciun fel de verificare prealabila a autenticitatii acestuia. Acuzatia de manipulare grosolana este sutinuta si de faptul ca, exact miercuri seara, cu o zi inainte de a fi prezentata public, Dinu Patriciu anunta intr-o emisiune tv existenta acestei casete, fapt care dovedeste din plin ca filiera pe care a fost transmis acest trucaj nu are legatura cu PDL”.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro