Sari direct la conținut

Elena Udrea: Cei care au ceva de spus sa o faca in interiorul PDL

HotNews.ro

„Cei care au lucruri de spus sa vina sa spuna in partid. Este cel mai simplu, orice opinie poate fi discutata. Sa nu credeti ca in Biroul Permanent toata lumea sta si toti spunem cand spune presedintele partidului. Sunt opinii, se discuta”, a afirmat, luni, secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, citata de NewsIn. Ea a tinut sa sublinieze ca democrat-liberali nu sunt doar un grup care accepta deciziile liderilor formatiunii.

De asemenea, liderul democrat-liberal a respins si afirmatiile privind insuficienta dezbaterilor de ordin doctrinar in PDL. „Noi suntem singurul partid care a avut si o dezbatere pe doctrina: din 2005 alta doctrina, in 2006 o rearanjare dupa fuziunea cu PLD”. Elena Udrea a adaugat ca o noua discutie privind directia de evolutie a PDL va fi prilejuita de catre Conventia Nationala a partidului.

Declaratia Elenei Udrea vine ca reactie la recentele afirmatii ale europarlamentarului democrat-liberal Cristian Preda. Acesta a afirmat, saptamana trecuta, la Realitatea Tv, ca nu este adeptul unui tip de cariera precum cel imbratisat de Elena Udrea si alte persoane din partid, precum Honorius Prigoana, care apar in ziarele de „senzatie”, frecventeaza cercurile mondene, iar apoi vor sa faca politica.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro