Sari direct la conținut

Marian Vanghelie: Societatea romaneasca nu este pregatita sa accepte tema atacurilor energetice * Il sustin pe Mircea Geoana la conducerea PSD

HotNews.ro

Societatea romaneasca nu este pregatita sa accepte o tema de discutie precum cea a „atacurilor energetice”, spune liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, care a anuntat oficial ca il sustine pe Mircea Geoana la conducerea partidului, potrivit Mediafax. Motivul – Marian Vanghelie sustine ca Miron Mitrea l-ar avea in spare pe Traian Basescu si, oricum, nu va avea curajul sa candideze la Congresul PSD.

  • „Problema e cine il voteaza pe Mitrea. Eu imi doresc ca Mitrea sa candideze. Va spun ca Mitrea nu are curaj sa candideze la sefia PSD. Intrebati-l pe el de ce. Pun pariu pe ce vreti si va demonstrez ca Mitrea nu va candida, pentru ca stie ca nu e un posibil candidat. Mitrea se teme de ceea ce a facut. Hotul striga hotii. Nu va fi un Congres aranjat. Vor fi delegati destui, va fi sala plina”, a afirmat liderul PSD Bucuresti.
  • „Il sustin pe Mircea Geoana in pofida celor care urcau pe scara si spuneau una si coborau si spuneau alta”, a adaugat el.
  • Referindu-se la tema „flacarii violet” si a „atacurilor energetice”, Marian Vanghelie spune ca„Eu cred ca aceste lucruri – si stim cu totii ca ele se practica in tari dezvoltate, serviciile secrete si asa mai departe – societatea romanesca nu este pregatita sa accepte o asemenea tema de discutie”.
  • Intrebat ce a facut Aliodor Manolea, parapsihologul despre care presa a scris ca ar fi lucrat pentru Traian Basescu, la PSD, dupa ce au aparut fotografii ale acestuia alaturi de Mircea Geoana, in campania pentru europarlamentare, in 2007, Marian Vanghelie a negat ca l-ar fi cunoscut vreodata: „Nu stiu nimic. Nu l-am vazut. Nu il cunosc. Niciodata. Nu l-am vazut niciodata, pe cuvant. Nu cunosc. Nu stiu. Pe cuvant de onoare. Daca il vedeam, spuneam din prima zi, de atunci”.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro