Sari direct la conținut

Liderii coalitiei s-au reunit luni dimineata la Palatul Victoria, inainte de adoptarea Legii salarizarii unitare

HotNews.ro

Liderii coalitiei de guvernare s-au reunit, luni dimineata, la Palatul Victoria, inaintea sedintei de Guvern in care este asteptata adoptarea Legii salarizarii unitare in sectorul bugetar, anunta Mediafax. Sedinta de Guvern este programata sa inceapa la ora 10:00. Actul normativ ar urma sa fie trimis la Parlament tot in cursul zilei de luni.

Premierul Emil Boc a anuntat, la inceputul saptamanii trecute, ca proiectul Legii salarizarii unitare se va afla luni, 22 noiembrie, pe masa Birourilor Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului, pentru stabilirea calendarului de angajare a raspunderii Guvernului.

Surse parlamentare au declarat, pentru Mediafax, ca premierul Emil Boc le-a prezentat, pe 17 noiembrie, parlamentarilor coalitiei variante privind Legea salarizarii unitare, aratand ca salariul minim pe economie ar urma sa fie de 670 de lei.

Potrivit surselor citate, in varianta prezentata de Emil Boc se arata ca in 2011 vor fi cresteri salariale de pana la 15% la toate salariile, pornind de la nivelul actual al salariilor bugetarilor.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro