Sari direct la conținut

Victor Ponta: Nenorocirea este ca in fruntea tarii avem oameni fara scoala

HotNews.ro

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata la lansarea programului USL pentru Educatie, ca „nenorocirea” sistemului de invatamant este ca la conducerea tarii sunt „oameni cu putina scoala”, transmite Mediafax.

Ponta a spus ca situatia de criza din sistemul de invatamant se datoreaza faptului ca la conducerea tarii sunt oameni cu foarte putina scoala si oameni care „isi fac un titlul de glorie” din a spune ca au chiulit de la scoala.

Presedintele PSD a afirmat ca actuala putere dispretuieste profesorii, politizand excesiv sistemul si promovand intentionat un haos legislativ.

„Imi doresc sa nu mai avem in fruntea tarii oameni care isi iau bacalaureatul dupa ce fac facultatea. Cineva spunea ca mai rau de atat nu se poate. Dar ganditi-va cum ar fi de exemplu ca la Universitatea Babes-Bolyai rector sa fie Emil Boc”, a spus Ponta.

El a declarat ca USL isi propune in primul rand un sistem educational care sa nu produca someri. „Toti soferii de taxi cu care mai merg prin Bucuresti sunt absolventi de Drept”, a mai spus Ponta.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro