Sari direct la conținut

Primaria Alba Iulia se implica in viata sportiva a urbei

Monitorul de Alba

Tot de la bugetul local, nou promovata in liga a IV-a, Muresul Oarda de Sus, va beneficia de finantare pentru reamenajarea stadionului local. In total, pentru stimularea sportului, in cele doua cazuri vor fi cheltuiti aproximativ 10 miliarde de lei vechi.

Beneficiind si de aminarea campionatului Ligii a II-a, albaiulienii ar putea incepe noul sezon cu un stadion mai modern si mai bine aranjat. Lucrarile pe Cetate sint de mare amploare si cuprind practic toate zonele arenei. “Se schimba in primul rind aspectul curtii interioare si a exteriorului.

Uitilitatile necesare jucatorilor, respectiv sauna, bazin de recuperare, vestiarele gazdelor si oaspetilor, vor arata altfel, spun eu mult mai bine. Cred ca terenul arata si acum destul de bine si speram ca in urma lucrarilor care se vor face si la tribune, daca primim bani si pentru peluze, sa arate de prima liga.

Speram ca in viitor, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa ne intoarcem pe prima scena a fotbalului”, a declarat optimist administratorul stadionului Cetate, Mircea Cimpoiesu.

8 miliarde de lei vechi

In ceea ce priveste lucrarile ce se efectueaza la cantonamentul arenei, acestea valoreaza aproximativ 2 miliarde de lei vechi, alte 6 miliarde fiind investite in tribunele stadionului. “Daca vom avea sau nu echipa in primul esalon cred ca depinde de mai multi factori nu numai de conditiile pe care noi le asiguram in ceea ce priveste cladirile, infrastructura, gazonul.

Cred ca, totusi, echipa incepe sa prinda un cheag serios, antrenorul este dupa cum stim cu totii o persoana deosebita si care se implica mult in pregatirea sportivilor. Noi, ca si administratie, incercam si cred ca am inceput sa ne facem treaba din ce in ce mai bine in ceea ce priveste asigurarea conditiilor pentru acest club. Speram sa avem rezultate bune anul acesta.

Trebuie sa precizez insa ca ne interesam si de lucrarile stadionului de la Oarda unde am investit aproximativ 1,5 miliarde, pentru a face stadionul sa arate asa cum trebuie”, a declarat viceprimarul municipiului Alba Iulia, Paul Voicu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro