Sari direct la conținut

CaSSa Loco merge Blat

Buna ziua, Ardeal

Baietii de la CaSSa Loco – Cosmin, Leonard si Bogdan, bistriteni la origine, au inceput anul cum nu se poate mai bine.

Le merge bine cu promovarea albumului, intitulat „Mergi Blat” pe care l-au lansat la sfarsitul anului trecut, au devenit imaginea unei companii de sisteme si echipamente muzicale si au semnat primul artist produs de ei, care ataca hip-hopul, numit Mickey.

Mai mult de atat timp de cinci weekend-uri sunt pe partia de la Vatra Dornei, in dubla calitate, de interpreti si prezentatori ai „Serbarilor Zapezii”, unde petrec alaturi de alte nume cunoscute din muzica romaneasca, iar de curand au o noua petrecere trasnita intr-unul dintre cluburile capitalei.

Baietii de la CaSSa Loco sunt cunoscuti publicului clujean datorita pieselor „piperate” pe care le-au lansat si care au ocupat primele locuri in topurile romanesti.

Acide, sarcastice, haioase, mai ales la adresa clasei politice si a moravurilor din Romania, piesele trupei CaSSa Loco& „Vand fan”, „Eterna si fascinanta Romanie”, „Ce bine-mi pare ca ai luat tzeapa”, „American Dream” sau cel mai recent single „Cea mai de treaba fata din lume” au starnit zambete pe buzele fanilor.

Albumul, care intra in palmaresul trupei ca fiind cel de-al cincilea, cuprinde 14 piese noi si alte patru single-uri ca bonus, in stilul ironic care ii caracterizeaza pe baieti. „La acest album am lucrat 6 luni. Reprezinta inca zece trepte urcate de noi. E un album care e necesar sa fie ascultat de la track-ul unu pana la 18, de mai multe ori.

Nu mai suntem cei din „Vand fan”, dar nici nu ne dezicem de trecutul nostru. Pe albumul „Mergi blat” gasiti si piese amuzante, ironice, dar si foarte dure. Toate acestea reprezinta noua varianta a Grupului de Interese CaSSa Loco. Mai ironici, mai caustici, mai duri.

Daca avem ceva de spus o facem, daca suntem inspirati o inregistram, daca nu, nu! Nu e musai sa fim si noi una dintre trupele care streseaza lumea”, declara membrii formatiei.

Cat despre celelate proiecte pe care le deruleaza baietii ne asigura ca sunt la fel de inedite ca si stilul lor muzical, iar despre artistul semnat de ei Mickey afirma ca „l-am ales pe Mickey pentru ca e omul nostru.

Il stim de mic, e bistritean de-al nostru, dar cel mai important lucru, pentru ca are o voce, un timbru vocal extraordinar”. Prin urmare surprizele semnate CaSSa Loco nu se vor incheia aici, iar fanii se pot bucura si de site-ul trupei www.cassaloco.com.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro