Sari direct la conținut

Traian Basescu multumeste PSD-ului

Realitatea TV Deva

Tripleta necastigatoare „, asa numeste Traian Basescu trio-ul Iliescu, Nastase si Geoana.

Iliescu este povara trecutului, Nastase este povara prezentului, iar Geoana povara trecutului, sustine matelotul pedist. Ceea ce, in opinia sau, nu reprezinta altceva decat coloana vertebrala mafiota a PSD.

Aceasta tripleta este completata de Victor Ponta, care, crede Basescu, ” este si el acolo, un desen „. Singura problema pe care o vede marinarul pentru aceasta campanie electorala e faptul ca pesedistii vor lucra murdar, obligandu-i astfel si pe liberalii si pedistii din Alianta sa faca la fel.

Alianta nu va avea un comportament de miel in aceasta campanie „, declara convins Basescu.

Acesta e primul ajutor din partea PSD in opinia liderului PD, care crede ca electoratul a inteles ce era de inteles si nu va vota niciodata un partid care „ l-a dezbracat pe Nastase de costum si il plimba acum ca pe sfintele moaste prin sate, in blugi si camasa „.

A doua favoare electorala venita de la partidul de guvernamant este uniunea acestuia cu PUR, calificata de Basescu drept un dezastru. Ca sa fie insa o favoare completa, Basescu asteapta acum ca Nastase sa semneze o intelegere si cu Becali, ca apoi toate voturile sa vina la Alianta.

Basescu mai are de asemenea propria sa opinie despre uniunea PSD+PUR. El considera ca Nastase sufera de complexul remorcii si are de aceea nevoie de Voiculescu in spatele lui.

Asadar, stati pe aproape: campania electorala va fi mai mult decat interesanta!!!

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro