Sari direct la conținut

Harababura planificata la Inspectoratul ScolarProfesorii – batjocuriti din nou

Desteptarea

Dupa o medie de 10 ore de asteptare, oboseala, stres si foame pe care sute de dascali bacauani le-au indurat joi, 5 august, la sedinta publica de la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny“, ieri, cand nici nu apucasera sa-si revina bine, au luat-o de la capat.

Inspectoratul Scolar Judetean si-a propus probabil sa le incerce din nou rabdarea pentru ca pe tot parcursul zilei de ieri, pe treptele inspectoratului stateau la gramada zeci de dascali in asteptarea deciziilor de repartitie, acele hartiute magice cu care trebuie sa se prezinte la postul unde au fost repartizati.

Gratie „bunei“ organizari a Inspectoratului Scolar, din nou drumul spre o bucata de paine a devenit o cursa cu obstacole pentru cadrele didactice bacauane. Toata harababura de ieri, din cauza careia au suferit numeroase cadre didactice, se datoreaza faptului ca Inspectoratul Scolar a anuntat ca toate repartitiile se vor face intr-o singura zi.

Din acest motiv toti profesorii au venit ieri sa-si ridice repartitia. Abia tarziu au aflat „repartizatii“ de la sedinta publica de pe 5 august ca ei vor primi reprtitiile abia in ziua de marti, ziua de luni fiind rezervata suplinitorilor din etapa a IV-a. Inca un drum la Bacau, inca un drum la Inspectorat. Ca doar altceva nu au de facut decat sa bata drumul catre Inspectorat.

„Astept de sapte ore aici, educatoarele nu mai chemati, numai invatatoarele?!“, „Dar tehnicul cand vine la rand?“, isi mai faceau curaj unii din cand in cand, pe la 15.00 „trecute fix“. Ce mai urmeaza? Oare contactul cu scaunele capitonate ale institutiei sterge din memoria senzoriala a inspectorilor neajunsurile unui „stand up“ interminabil?

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro