Sari direct la conținut

UPDATE Femeia care cazut de la inaltime in mall-ul Plaza din Capitala a murit la Spitalul Universitar

HotNews.ro

Femeia care a cazut de la inaltime in mall-ul Plaza Romania a murit, luni, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, si nu in centrul comercial, cum anuntase initial ISU Bucuresti-Ilfov. Potrivit informatiilor furnizate de compania care opereaza mall-ul din Drumul Taberei, femeia a cazut pe scarile rulante cand cobora de la etajul 2 la etajul 1.

„Pacienta a fost adusa la spital in stare foarte grava. Medicii au incercat resuscitarea ei, insa fara rezultat, astfel ca in jurul orei 17.50 a fost declarat decesul”, a declarat pentru News.ro Dragos Davitoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

La randul sau, Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti – Ilfov, a declarat pentru News.ro ca informatiile initiale au fost contradictorii, medicul SMURD care a examinat-o primul pe pacienta stabilind ca ea este decedata.

„Informatiile au fost contraditorii, din pacate. Medicul care a ajuns acolo a vazut-o intr-o balta de sange si a stabilit ca e decedata”, a spus Vasile.

Ulterior, pacienta, care era de fapt in stare foarte grava si avea hemoragie, a fost transportata la Spitalul Universitar Bucuresti, a adaugat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti – Ilfov.

Initial, el anuntase ca femeia, in varsta de aproximativ 35 de ani, a murit in urma caderii de la inaltime. Victima a fost gasita la nivelul parterului centrului comercial aflat pe Bulevardul Timisoara din Capitala.

La fata locului au intervenit doua echipaje SMURD, a mai spus Daniel Vasile.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro