Sari direct la conținut

Băsescu: Ponta a fost un fraier când a demisionat din funcția de premier după incendiul din Colectiv / Ospătarii din Bamboo, mai antrenați decât pompierii la Colectiv

HotNews.ro
Băsescu: Ponta a fost un fraier când a demisionat din funcția de premier după incendiul din Colectiv / Ospătarii din Bamboo, mai antrenați decât pompierii la Colectiv

​Victor Ponta „a fost un fraier când a demisionat din funcția de premier”, în noiembrie 2015, în urma incendiului din Clubul Colectiv, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV. El susține că Ponta trebuia să rămână prim-ministru și „să se urce cu picioarele pe instituițiile care aveau sarcini”.

„Trebuie să spun că dacă am văzut vreun fraier în politica românească, acesta s-a numit Victor Viorel Ponta, când a demisionat legat de acest eveniment. Trebuia să rămână, să se urce cu picioarele pe instituițiile care aveau sarcini. Așa, a abandonat pur și simplu, a venit alt premier, nu s-a simțit responsabil, că nu s-a întâmplat în timpul lui, și uite așa am ajuns la 4 ani să nu fim mai buni într-o astfel de întervenție”, a declarat Traian Băsescu, vineri seară.

Comentând imaginile publicate recent cu intervenția de la Colectiv, Băsescu a spus că „ne arată o pregătire zero pentru intervenție la momente grele” și că mai antrenaţi au fost ospătarii de la Bamboo.

„Ori trimiteai ospătari pentru acea intervenţie, poate ăia erau mai buni, la Bamboo ospătarii au evacuat oamenii şi nu a fost afectat nimeni şi a ars la fel cum s-a întâmplat şi la Colectiv. Dar ospătarii erau antrenaţi pentru situaţia în care apărea incendiu, ISU nu a fost antrenat pentru situaţia în care a apărut un incendiu”, a afirmat Băsescu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro