Sari direct la conținut

UPDATE Accident rutier de amploare în București. Un microbuz și o ambulanță, implicate în incident / Șase persoane au ajuns la spital

HotNews.ro
UPDATE Accident rutier de amploare în București. Un microbuz și o ambulanță, implicate în incident / Șase persoane au ajuns la spital

Șase persoane au fost transportate la spital după ce patru mașini, printre care și o ambulanţă care transporta un pacient şi un microbuz cu pasageri, au fost implicate joi seara într-un accident rutier pe Calea Plevnei, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.

UPDATE Pacientul din ambulanța implicată în accidentul din București era în stop cardio-respirator, el fiind transportat în urma impactului la Spitalul Universitar, a declarat, joi seara, comandantul detașamentului ISU „Mihai Vodă”, maior Mihai Tănase, scrie Mediafax.

UPDATE Conducătorii autovehiculelor implicați în accidentul rutier de pe Calea Plevnei din București au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei.

UPDATE Cele șase victime au fost transportate la spitalele Universitar, Floreasca și Grigore Alexandrescu, din Capitală.

Potrivit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, ambulanța implicată în accident aparține Aeroportului Henri Coandă.

În total sunt 21 de persoane în autovehiculele implicate, scrie Agerpres citând ISU.

La faţa locului acţionează cinci echipaje SMURD.

Până în acest moment, şase persoane necesită îngrijiri medicale, din care patru au fost deja transportate la spital.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro