Sari direct la conținut

Bebeluș de un an, sugrumat de mama lui. Femeia a fost reținută de polițiști

HotNews.ro
Poliția Română, Foto: Shutterstock
Poliția Română, Foto: Shutterstock

Bebeluşul de un an şi două luni din judeţul Caraş-Severin care a fost găsit mort duminică noapte a fost sugrumat de mama sa, afirmă anchetatorii, în urma investigaţiilor. Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost reţinută şi urmează să fie prezentată în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, potrivit news.ro.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au fost sesizaţi în cursul zilei de 6 august 2023, orele 01:00, despre faptul că în data de 5 august 2023, în jurul orelor 19:00, pe raza satului Scăiuş, comuna Fârliug, din judeţul Caraş-Severin, la domiciliul numitei L.A., în vârstă de 30 de ani, aceasta a sugrumat cu mâinile şi i-a obstrucţionat mecanic căile respiratorii superioare ale fiului ei, L.M.I. în vârstă de 1 an şi 2 luni, provocându-i în acest mod decesul”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, duminică, într-un comunicat de presă.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore pentru violenţă în familie, ea urmând că fie prezentată judecătorilor de la Tribunalul Caraş-Severin, cu propunere de arestare preventivă.

Femeia se întorsese recent din străinătate și a declarat polițiștilor că a comis fapta într-un moment de furie, potrivit Digi 24.

Poliţiştii din Caraş-Severin au fost sesizaţi, în noaprea de sâmbătă spre duminică, prin numărul de urgenţă 112, privind decesul unui copil de aproximativ un an. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro