Sari direct la conținut

Adolescent de 17 ani, în stare gravă după ce a fost lovit de o copertină pe Aeroportul Arad

HotNews.ro
Spital, Foto: Inquam Photos / Justinel Stavaru
Spital, Foto: Inquam Photos / Justinel Stavaru

Un băiat de 17 ani care a fost rănit, sâmbătă, de o copertină ce ar fi fost răsturnată de vânt, la un eveniment pe Aeroportul Arad, este în stare gravă, fiind transferat la Spitalul Judeţean Timişoara în comă, după ce a suferit traumatisme la cap şi coloană, transmite Agerpres. Polițiștii investighează cum s-a produs accidentul.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad au declarat, luni, că adolescentul a suferit un „traumatism cranian cu hematom epidural cu efect de masă”, fracturi costale multiple şi un traumatism la coloana vertebrală fără afectarea măduvei.

El a ajuns la spital în stare de comă de gradul I şi a fost transferat la Spitalul Judeţean Timişoara, pe secţia de neurochirurgie.

Poliţiştii arădeni au deschis o anchetă, urmând să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul, după ce unii spectatori au spus că nu o rafală de vânt a răsturnat copertina, ci jetul de aer al unui camion modificat, care ar fi avut motor de avion şi participa la o competiţie privată de tip drag racing. Organizatorii competiţiei spun însă că vântul ar fi răsturnat cortul.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a transmis, sâmbătă, că în cadrul unui eveniment organizat pe Aeroportului Arad, „o copertină ancorată de remorca unui cap tractor, ar fi fost dislocată din cauza unei rafale de vânt, şi ar fi căzut”.

„În urma acestui incident a fost rănit un minor de 17 ani, din judeţul Bacău, care a fost transportat la spital pentru investigaţii de specialitate şi acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Arad.

Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro