Sari direct la conținut

Trump îşi exprimă speranţa ca numărul deceselor de COVID-19 să rămână sub pragul de 100.000

HotNews.ro
Donald Trump, Foto: Profimedia Images
Donald Trump, Foto: Profimedia Images

Preşedintele american Donald Trump a declarat că speră ca numărul deceselor din SUA provocate de coronavirus să rămână sub pragul de 100.000, informează sâmbătă dpa.

„Să sperăm că vor rămâne sub pragul de 100.000 de vieţi pierdute, care chiar şi aşa este un număr oribil”, a declarat Trump în timpul unui eveniment la Casa Albă. „Este un lucru oribil. Putea fi oprit, trebuia oprit la sursă, dar nu a fost”, a adăugat preşedintele republican, potrivit Agerpres.

Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) din SUA a autorizat, în procedură de urgență, utilizarea medicamentului antiviral Remdesivir pentru tratarea pacienților care suferă de coronavirus, anunță președintele Donald Trump.

Pandemia a ucis peste 235.000 de oameni la nivel mondial de la debutul său în decembrie în China, potrivit unui raport întocmit de AFP din surse oficiale.

Cea mai afectată țară este Statele Unite cu aproape 65.000 de decese. Statele Unite au totalizat peste 30 de milioane de cereri de ajutor de șomaj de la mijlocul lunii martie, un record istoric.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro