Sari direct la conținut

Iubitul cantaretei Sugababes si-a demonstrat nevinovatia, dupa ce a fost acuzat ca a violat-o pe sora acesteia

HotNews.ro

Iubitul canteretei trupei Sugababes, Freddie Fuller a dezvaluit cum a reusit sa recastige dragostea Amellei Berrabah. Acesta a apelat la testul cu detectorul de minciuni, dupa ce a fost acuzat de sora cantaretei ca a violat-o, informeaza dailymail.co.uk.

Freddie a declarat ca a facut doua teste la detectorul de minciuni, care l-au costat aproximativ 10 mii de lire sterline, pentru a-si demonstra nevinovatia in fata iubitei sale.

Fuller, impreuna cu cativa alti barbati, au fost acuzati ca au abuzat sexual de sora mai mica a Amellei, Samiya, in luna februarie.

Acesta a declarat ca acum el si Amelle sunt “mai fericiti ca niciodata”. Fuller a spus: ”Am crezut ca am pierdut-o pe Amelle pentru totdeauna. Simteam ca sunt lipsit de ajutor si nu stiam ce sa fac pentru a demonstra ca sunt nevinovat. Nu exista nimic mai rau pe lume decat sa fii acuzat pe nedrept ca ai violat o femeie, mai ales daca este sora iubitei tale.”

„Nu puteam sa cred ca mi se intampla mie acest lucru, insa stiam ca adevarul va iesi la iveala la un moment dat. Eram hotarat sa fac orice pentru a-i demonstra Amellei ca eu nu am facut asa ceva si am apelat la testul cu detectorul de minciuni.

I-am invitat pe toti membrii familiei sale sa fie prezenti in momentul efectuarii testelor, insa acestia au refuzat sa se prezinte. Rezultatele au demonstrat ca nu mint si, din fericire, acest lucru a fost de ajuns pentru Amelle. Acum, cautam o casa in care sa locuim si dorim sa ne petrecem restul vietii impreuna.

Dupa ce am trecut prin aceasta situatie ingrozitoare, consider ca pe viitor vom putea trece peste orice obstacol. Ea este cea mai importanta persoana din viata mea si o iubesc enorm.”, a spus Freddie.

De asemenea, Freddie a mai spus ca in ciuda faptului ca s-a impacat cu Amelle, relatia cu familia acesteia este tensionata.

“Este putin ciudat, insa cred ca va mai trece un timp pana cand se va rezolva aceasta problema. Inca nu stiu daca relatiile vor mai fi vreodata asa cum erau inainte de acest incident neplacut, insa tot ceea ce ne ramane de facut este sa asteptam sa vedem cum vor evolua lucrurile pe viitor.”

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro