Sari direct la conținut

Un baiat a zburat doua ore in compartimentul trenului de aterizare al unui avion

HotNews.ro

Un baiat in varsta de 15 ani, din Rusia, a efectuat cel mai neobisnuit zbor din istoria aviatiei. El a stat agatat timp de doua ore in compartimentul trenului de aterizare al unui Boeing-737, care a zburat pe o distanta de 1300 de kilometri, intre orasul Perm si capitala Rusiei, relateaza Russia-InfoCenter.

Avionul a atins o viteza de 900 de km/h, iar temperatura aerului la inaltimea la care zbura aeronava era de minus 50 de grade Celsius.

Andrey Scherbakov a fost gasit la aterizarea avionului pe aeroportul Vnukova, din Moscova. Baiatul era aproape lesinat iar bratele si picioarele ii erau inghetate. El a fost transportat de urgenta la spital, unde a fost diagnosticat cu degeraturi de gradul IV. Dupa primele investigatii, medicii nu exclud posibilitatea ca baiatului sa ii fie amputate bratele.

“In orice caz, este un miracol ca Andrey a supravietuit”, au precizat doctorii.

Baiatul a declarat ca a vrut sa ajunga la Moscova pentru a scapa de tatal lui care era alcoolic. Autoritatile ruse au demarat o ancheta in acest caz pentru a afla cum a reusit baiatul sa ajunga pe aripa avionului, fara sa fie observat de personalul aeroportului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro