Sari direct la conținut

Videanu vorbeste de meritele guvernului Tariceanu

HotNews.ro

Invitat in cadrul emisiunii „100%” (Realitatea TV), vicepresedintele PD, Adriean Videanu, a recunoscut succesele pe plan economic ale guvernului Tariceanu din perioada de guvernare a Aliantei, spunand ca aceste succese se datoreaza unui program articulat de guvernare, program compromis acum prin lipsa de sustinere in Parlament a actualului guvern.

Videanu spune ca este absolut necesar ca liderii partidelor politice sa se aseze la masa discutiilor si sa stabileasca un program al anticipatelor pentru a depasi aceasta stare de nesiguranta.

Intervenit telefonic in cadrul emisiunii, purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a declarat ca partidul sau a negociatcu PNL, dar aceste negocieri nu s-au soldat cu promisiunea sustinerii guvernulu Tariceanu.

„Am negociat cu PNL pentru a obtine un guvern stabil. Din aceleasi motive am negociat si cu PD. Nu am reusit insa sa gasim un program politic comun de care Romania are absoluta nevoie pentru a iesi din criza, insa aceasta intelegere trebuie sa survina cat mai curand”, a declarat Diaconescu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro