Sari direct la conținut

Restrictii de circulatie in zona de munte din cauza ninsorii

HotNews.ro

Circulatia autovehiculelor de mare tonaj si a celor neechipate corespunzator pentru circulatia pe timp de iarna a fost restrictionata, joi noaptea, la trecerea dinspre judetul Suceava spre Maramures si spre Bistrita Nasaud.

Politistii au instalat filtre la trecerea prin Pasul Mestecanis de la Vatra Dornei spre Pasul Tihuta, dar si la trecerea spre Maramures de la Carlibaba spre Borcea. In bazinul Dornelor stratul de zapada depasea aseara 10 centimentri.

In judetele Iasi si Neamt salvarea a ajuns, joi noaptea, cu greu la cazurile de urgenta din cauza drumurilor inzapezite.

Si pe DN 17 care face legatura intre Transilvania si Moldova se circula in conditii de iarna, transmite Radio Romania Actualitati.

Meteorologii au atentionat ca pana sambata dimineata, va ninge in estul tarii si la munte, iar vantul va sufla tare viscolind zapada.

Autoritatile au transmis avertizari prefecturilor din 16 judete ale tarii. Este vorba de Bacau, Bistrita Nasaud, Botosani, Buzau, Cluj, Covansa, Galati, Harghita, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Salaj Suceava, Vaslui si Vrancea.

Update:Porturile Constanta si Constanta Sud Agigea au a fost inchise, vineri, din cauza furtunii de pe mare. Activitatea in portul fluvial Agiea a fost suspendata, iar traficul pe Canalul Dunare Marea Neagra a fost restrictionat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro